Hverdag

Hatt en super flott dag så langt


Ut på tur aldri sur

WOW! For en dag! Jeg hadde ikke trodd at den aktivitetsgruppa som jeg var med på tidligere idag skulle være så bra. Det var så utrolig interessant å sitte der å høre på det som ble sagt. Samtidig fikk jeg sagt litt selv, og det synes jeg er artig. Jeg har nemlig mange meninger om ulike ting, men jeg er ikke så flink til å snakke om det. Er heller av den typen som liker å skrive eller som gjerne holder det for meg selv. Møtet var utrolig lærerikt også. Utrolig nyttig, og artig å være med på. Nå gleder jeg meg til neste onsdag.

Etter at jeg hadde deltatt i “tanker og refleksjoner” gruppa, så gikk turen videre til Gran på møte med ei jobbspesialist. Det også gikk veldig bra. Jeg måtte svare på en rekke spørsmål. Det er nyttig, men også litt kjedelig. Jeg er så gira på å komme meg ut i jobb, så håper ikke det er så lenge til. Er så utrolig glad for at ting går fremover for meg.

Nå har jeg endelig kommet meg hjem, og nå slapper jeg av. Det blir vel å lage litt middag ganske snart. Er utrolig fornøyd med dagen så langt, og håper at resten av dagen blir super.

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *