Hverdag

Oppdatering fra gårsdagen

Jeg kan ikke huske sist jeg var på date på valentine’s dagen. Og i tillegg har fått gave. Jeg fikk en enorm stor bamse med rød hjerte med “I love you” på. Utrolig søtt gjort.Vi satt litt hos meg før vi reiste til Hønefoss kino får å se på fifty shades darker. Selv synes jeg filmen var veldig bra, men Christian som var med synes ikke noe særlig om den. Jeg synes det var mye humor som gjorde at jeg lo opptil flere ganger, og det var utrolig mye sex. Savnet kanskje litt mer action under sexen, da det er en film basert på BDSM. Når filmen var ferdig dro vi hjem til meg igjen. Han kjøpte seg noen øl og koste seg med det. Jeg holdt meg edru. Vi ble sittende å se på tv til 02.30 ca i natt, så la vi oss. Alt i alt synes jeg det ble en vellykket date. Vi var nok veldig sjenerte i starten begge to, men det kom seg litt utpå kvelden. Gleder meg til neste gang jeg ser han. Om vi blir kjærester etterhvert vet jeg ikke. Det er litt tidlig å si etter bare ett møte, men han jobber mye. Avstanden er også litt stor. Han bor ca. 1 time og 30 min unna, så jeg får ta det litt som det kommer.

Håper dere hadde en fin Valentine’s day i går!

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *