Tanker og meninger

Vær deg selv, og gi faen i hva andre mener


Jeg får ikke sagt dette nok.  Hvor viktig det er å tørre å være seg selv.  Jeg synes så synd på alle ungdommer som vokser opp i dagens samfunn, fordi folk forventer så fryktelig mye av dem.  Det skal være gode karakterer på skolen, kroppen skal se bra ut, og sminka må ligge på riktig plass. Ikke for mye, og ikke for lite. Perfekte bryn og gjerne velstelte negler. Gjerne med litt neglelakk på.

Og jeg tror dette såkalte kroppspresset vil fortsette. Fordi folk vil forvente mer av deg, enten det er på skolen, blant vennegjengen, på skolen eller blant familien.  Jeg tror dessverre presset vil øke etter hvert som ting vil utvikle seg med tiden.

Det jeg ønsker å få frem i dette innlegget er at jeg håper hver og en av dere vil tørre å være seg selv. Ikke sammenlign deg med andre, men sammenligne deg med deg selv, og hva du ønsker med livet ditt. Vær den du er, og vær stolt av det. Det er du som bestemmer over ditt eget liv, og ingen andre. Gjør det som føles riktig for deg å gi blaffen i hva andre mener. Du bestemmer selv om du ønsker å sminke deg eller ikke. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å trene. Det er din kropp.  Det er opp til deg om du ønsker å gjøre noe med den, eller ikke.  Du blir hva du spiser. Alt er dine valg, og ingen andres.

Jeg har nå klart å være meg selv fullt og helt fra jeg så å si begynte å puste, og det har jeg tenkt til å fortsette med.  Så får det være opptil hver enkelt om de ønsker å like meg for den jeg er, eller ikke.  Jeg er den jeg er, og det får jeg dessverre ikke gjort noe med.  Jeg er meg, og du er deg. Ta vare på deg selv!

Charlotte 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *